jochies die hangen

Op zondag ga ik soms wel eens even gewoon fotograferen. De luchten die in de winter boven het dorp hangen zijn dan prachtig. Deze week kwam ik in de verleiding eens in Rengerswetering (Bunschoten) te gaan kijken. Een nog beetje steenachtige wijk in aanbouw.

Rengerswetering gezien vanaf de smeerweg in Bunschoten

Het parkgedeelte heet de Laakzone, een uitgebreid gebied tussen Amersfoort Vathorst en de Oostzijde van Bunschoten. Onder de Nijkerkerweg is een tunnel voor voetgangers en fietsers. Ik kon er niet door, hangjongeren (in het positieve zin van het woord), ik sprak ze aan of ze het naar hun zin hadden? Ja riepen ze allemaal. We hangen een beetje, het regende….Ik vroeg of ze er vaker zaten, ook daar was het antwoord ja op, wat kan je anders doen op zondag kreeg ik te horen. En ja dat was een waarheid als een koe in het weiland er naast.

….niet aan mijn moeder laten zien dat ik rook….werd me nageroepen.

Veel woningen zijn in aanbouw in Rengerswetering

Geef een antwoord