Stem!

Op www.jebestevondst.nl kan worden gestemd op de Wrakken van Spakenburg!

Stemmen dus!

Spakenburg staat cultuurhistorisch natuurlijk al aardig op de kaart, botters en klederdracht een beschermd dorpsgezicht en nog veel meer.   De wrakken voor het plan Zuyderzee in Spakenburg zijn nu ook landelijk onder de aandacht.

De Koninklijke Bibliotheek in den Haag heeft de Historische Vereniging Bunscote een uitnodiging gestuurd om mee te werken aan een project genaamd “Je beste Vondst”   Hierna heeft de historische vereniging voorgesteld om hier de wrakken van Spakenburg voor aan te melden. Pieter de Vos die enige jaren al onderzoek doet heeft hiervoor tekst en uitleg gegeven in een video die staat op de site www.jebestevondst.nl.

Op de video kan worden gestemd.   De Koninklijke Bibliotheek is de nationale bibliotheek van Nederland. Hier liggen alle publicaties opgeslagen die in ons land zijn uitgegeven. De bibliotheek is opgericht in 1798 en bevat een grote collectie boeken, kranten, tijdschriften en oude geschriften. Verder is dit de onderzoeksplek voor historie en wetenschap.

Over de wrakken is meer info te krijgen via www.wrakkenvanspakenburg.nu

 

all by nwevorm……

Eerdere posts over de wrakken – gedicht foto’s – publicaties

Geef een antwoord